10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Bătrân dat dispărut, găsit de poliţişti

Olt: Bătrân dat dispărut, găsit de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, din comuna Fărcașele, județul Olt, dat dispărut noaptea trecută, a fost găsit de către polițiști în zona stației CFR, din comuna Dobrosloveni, sat Reșca.

Bărbatul a fost dat dispărut de către fiul său, acesta spunându-le polițiștilor că omul a plecat voluntar de acasă și că avea probleme psihice.

„În noaptea de 4 spre 5 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați, prin apel de urgență 112, de un bărbat, din comuna Fărcașele, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 4 decembrie, în jurul orei 9.30, tatăl acestuia, Tănasie Ilie, de 77 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit, fiind cunoscut cu probleme psihice“, informează IPJ Olt.

În această dimineață, în jurul orei 8.00, bătrânul a fost găsit de polițiști în zona stației CFR, din comuna Dobrosloveni, sat Reșca. Pe timpul dispariției, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind predat familiei.

La activitățile de căutare au participat 6 polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus, 3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și 6 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS