10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) 45 de percheziții la firme de curierat din Olt, într-un dosar privind comerțul ilegal cu tutun

(VIDEO) 45 de percheziții la firme de curierat din Olt, într-un dosar privind comerțul ilegal cu tutun

-

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat astăzi 45 de percheziții domiciliare, toate în județul Olt, la locuințele unor persoane fizice și sediile unor firme de curierat, într-un dosar privind comerțul ilegal cu tutun. 

15 persoane fizice, din județul Olt, ar fi cultivat sau ar fi cumpărat tutun foi, în perioada 2020 – 2021, pe care ulterior l-ar fi mărunțit și vândut, prin intermediul unor firme de curierat, fără a plăti accizele aferente, potrivit IPJ Olt.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate 60 de kg de tutun mărunțit și 300 de kg de tutun foi

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate 60 de kg de tutun mărunțit și 300 de kg de tutun foi, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 250.000 de lei, bugetului consolidat.

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate.

„Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor structurilor de investigații criminale, ordine publică și arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt“, precizează IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS