1.6 C
Craiova
joi, 28 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalOlt: Reținut după a tras focuri de armă în trei bărbați

Olt: Reținut după a tras focuri de armă în trei bărbați

Polițiștii olteni au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că în comuna Bobicești ar fi avut loc un conflict spontan, iar trei bărbați ar fi fost împușcați de o persoană, după care aceasta ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism tip TAXI.

Polițiștii au desfășurat activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea bărbatului, autoturismul fiind depistat pe raza comunei Oboga, în acesta aflându-se doar șoferul. Ulterior, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită.

În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobicești, iar în urma unor discuții contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor 3 bărbați, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă.

Cele 3 persoane vătămate au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Orășenesc Balș, fără a le fi pusă viața în pericol.

În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au dispus reținerea bărbatului de 32 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii au găsit arma folosită într-un imobil din orașul Balș.

Astăzi, instanța de judecată a dispus împotriva bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecFocusează-te mai mult pe recunoștință, pe evaluarea lucrurilor pe...

ȘTIRI GdS