22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘoferi prinși băuți la volan, în Olt

Șoferi prinși băuți la volan, în Olt

Trei bărbați au fost prinși, în acest weekend, băuți în timp ce conduceau pe mai multe străzi din Olt.

Potrivit primelor infrmații oferite de reprezentanții IPJ Olt, la data de 18 septembrie, ora 02.30, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Potrivit sursei citate, la data de 18 septembrie, ora 07.20, pe bulevardul A.I. Cuza , din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 19 septembrie, ora 04.20, pe strada Nufărului, din orașul Balș, a fost depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS