8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Minore dispărute dintr-un centru de plasament

Olt: Minore dispărute dintr-un centru de plasament

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt efectuează căutări în vederea depistării a două minore de 13 ani, respectiv 14 ani, care au plecat dintr-un centru de plasament din orașul Corabia și nu au mai revenit până în prezent.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați de către personalul unui centru de tip familial din orașul Corabia despre faptul că la data de 27 mai 2021, în jurul orei 8.00, minora STAN MARINA- ORTENSIA ar fi plecat către școală împreună cu minora BONCULESCU BELLA, însă cele două nu au mai ajuns la ore. Ambele minorele sunt beneficiare ale centrului de tip familial.

STAN MARINA- ORTENSIA prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m- 1,60 m, păr lung negru, ochi căprui, fața ovală. La data plecării purta o bluză neagră și pantaloni roșii.

BONCULESCU BELLA, de 13 ani, poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: aproximativ 1,50 m înălțime, păr blond lung, ochi albaștri, iar pe piciorul stâng,  deasupra gleznei, prezintă un tatuaj cu inscripția ” MARIUS”. La momentul plecării, minora purta bluză neagră și blugi albaștri.

Cei care pot furniza date cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS