24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Țigări de contrabandă confiscate în urma unor percheziții

Olt: Țigări de contrabandă confiscate în urma unor percheziții

Poliţiştii de frontieră din cadru Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt au descoperit şi ridicat în vederea confiscării, în urma a trei percheziţii, aproximativ 20.000 de ţigări de contrabandă, ce urmau a fi comercializate pe piața neagră din zonă.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au efectuat trei perchiziții domiciliare pe raza județului Olt, două la sediile unor societăți comerciale și una la domiciliul unei persoane fizice.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite 19.520 ţigarete, diferite mărci, fără marcaje fiscale, în valoare de aproximativ 12.700 de lei.  

Persoanele implicate, doi cetățeni români în vârstă de 28, respectiv 52 ani, au fost conduse la sediul STPF Olt pentru audieri și stabilirea întregii activități infracționale.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării și predată Direcției Regionale Vamale Craiova pentru stabilirea prejudiciului cauzat bugetului de stat.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”contrabandă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS