17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎn Olt se reabilitează un pod feroviar. Circulația este întreruptă

În Olt se reabilitează un pod feroviar. Circulația este întreruptă

Circulația trenurilor pe secția de cale ferată 901 va fi  întreruptă la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între stațiile CF Milcov și Slătioara, județul Olt, până pe 25 septembrie.Circulația este întreruptă pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod feroviar,. În această perioadă, CFR va asigura transbordarea călătorilor între stațiile CF Slatina și Piatra-Olt cu mijloace auto.

Circulația rutieră este restricționată La kilometrul 340 al autostrăzii A1, pe sensul Deva către Sibiu, în zona localității Orăștie, județul Hunedoara. Este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR. Restricția se menține până la începutul lunii septembrie pentru efectuarea unor lucrări de reparație la rostul de dilatație.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții normale pe A2 București-Constanța, A1 București-Pitești, DN1 București-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Conducătorii auto trebuie să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS