17.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Olt: Șoferi, cercetați pentru infracțiuni rutiere

Olt: Șoferi, cercetați pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii olteni au constatat mai multe infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Ieri, în timp ce acționau pe raza orașului Balș polițiștii au depistat un bărbat, de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având plăcuțele de înmatriculare expirate.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultând o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În aceeași zi, pe strada Carpați, din orașul Corabia, polițiștii au depistat un bărbat, de 20 de ani, din comuna Ianca, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

OMS: Este mai probabil să câştigi la loterie decât...

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că...

ȘTIRI GdS

Minunea de la Dăbuleni. Autobuze electrice în „patria pepenilor“

Autobuze electrice în „patria pepenilor“. Dăbuleniul va avea în curând transport public local cu autobuze electrice, trei la număr.

Regal de muzică şi artă în Parcul „Nicolae Romanescu”...

Liceul de Arte Marin Sorescu organizează un regal de artă şi muzică în Parcul Romanescu

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj, după 16 ani de mandat. El a condus joi ultima ședința ordinară din actualul legislativ.

Ce „vrăji” mai face ISJ Dolj la conducerea şcolilor

Şcoala Întorsura una dintre unităţile de învăţământ cu director, fără concurs

Mascații au descins la sediile a trei ocoale silvice...

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au efectuat joi 17 percheziții, pe raza localităților Tismana și Peștișani, la sediile a...

Deșeuri abandonate lângă Târgu Jiu

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au identificat joi o nouă zonă din Târgu Jiu, unde se abandonează deșeuri. Este vorba de "Dealul...