10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Șoferi reținuți pentru 24 de ore

Olt: Șoferi reținuți pentru 24 de ore

          

Polițiștii rutieri olteni au reținut, ieri, pentru 24 de ore doi conducători auto cercetați pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

În timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat un bărbat, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54-Varianta Ocolitoare 6G Caracal, fără a poseda permis de conducere .  

Polițiștii au reținut conducătorul auto pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet cu propuneri legale.

Tot ieri, polițiștii au reținut un alt conducător auto, în vârstă de 25 de ani, din comuna Deveselu, cercetat de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 24 martie 2020, acesta a fost depistat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Deveselu în timp ce conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,47 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la data de 23 mai, polițiștii au depistat aceeași persoană, în timp ce conducea pe raza comunei Redea, având permisul de conducere reținut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,77 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii l-au reținut, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS