16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Peste 300 de sancțiuni contravenționale, aplicate în 48 de ore

Olt: Peste 300 de sancțiuni contravenționale, aplicate în 48 de ore

Peste 300 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 100.000 de lei aplicare de polițiștii olteni în ultimele 48 de ore.

În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au intervenit la 284 evenimente, dintre care 153 fiind sesizate prin serviciul 112.

 În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 106.060 lei. 

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

Nu aveau persmis de conducere

Aseară, pe strada Soarelui, din comuna Urzica, a fost depistat un bărbat, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe strada Andrei Șaguna, din comuna Traian, a fost depistat un bărbat, de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia audierii sale, acesta a declarat că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat, de 42 ani, tot din comuna Traian, cunoscând faptul că nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS