15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalControale pe drumurile din judeţul Olt

Controale pe drumurile din judeţul Olt

Acțiuni punctuale au fost organizate, ieri, în municipiile Slatina și Caracal, orașele Balș, Potcoava și Corabia, precum și în comunele limitrofe pentru descurajarea faptelor antisociale și a încălcărilor masurilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

Cu această ocazie peste 120 de polițiști, jandarmi, militari M.A.P.N, polițiști locali  precum și trei grupe de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt au  acționat preventiv, dar și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile ordonanțelor militare, normele privind circulația rutieră și pe cele de conviețuire socială.

În contextul prezentat au fost legitimate aproximativ 350 de persoane și au fost controlate nu mai puțin de 140 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea fiind pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de  96.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS