12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCererea de strămutare a dosarului crimelor de la Caracal, judecată astăzi de Curtea de Apel Craiova

Cererea de strămutare a dosarului crimelor de la Caracal, judecată astăzi de Curtea de Apel Craiova

Curtea de Apel Craiova se va pronunța astăzi cu privire la cererea de strămutare a dosarului crimelor de la Caracal, depusă de părinții Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Magistrații Curții de Apel Craiova ar fi trebuit să înceapă la ora 9,00 ședința de judecată, conform informațiilor de pe portal, însă în cadrul instanței este în plină derulare un protest care face ca judecătorii să intre în sală doar pentru cauzele urgente. Dosarul celor două crime va fi judecat însă astăzi, cu începere de la ora 10,30.

La Curtea de Apel Craiova au ajuns părinții Alexandrei, Ion și Tudorița Măceșanu, cei care au depus prin intermediul avocatului cererea de strămutare. Părinții cer ca dosarul să nu fie judecat de Tribunalul Olt, acolo unde a fost trimis de DIICOT, invocând ceea ce s-a întâmplat de-a lungul celor peste șase luni scurse de la răpirea fiicei lor și, conform spuselor inculpatului Gheorghe Dincă, uciderea acesteia.

Ceea ce au făcut autoritățile nu este altceva decât un lung șir de erori, spun părinții Alexandrei, care susțin în continuare că fata lor trăiește și că inculpatul ar fi plasat-o în fapt unei rețele de trafic de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS