Acasă Actualitate Olt: Percheziţii domiciliare pentru căutarea unor garduri furate

Olt: Percheziţii domiciliare pentru căutarea unor garduri furate

-

Poliţiştii din Potcoava au efectuat joi patru percheziţii la imobilele aflate în proprietatea a doi bărbaţi din localitatea Corbu şi o alta la domiciliul unui bărbat din comuna Bârla, judeţul Argeş. Acţiunea a avut loc într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate, există suspiciunea că, în perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, cei doi bărbaţi ar fi sustras de pe raza comunelor Corbu şi Icoana gardurile împrejmuitoare de la două sonde petroliere.

La una dintre locaţiile percheziţionate, au fost găsite 42 plase de gard, 106 stâlpi de gard, trei porţi metalice şi o linie de pompare. Poliţiştii bănuiesc că acestea au fost sustrase de la mai multe sonde. În altă locaţie, au fost găsiţi 50 de litri de produs petrolier. Bunurile au fost ridicate şi predate unei societăţi care are ca obiect principal de activitate explorarea şi exploatarea zăcămintelor de petrol şi gaze naturale. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.  

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...