14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Minora dispărută acum 5 luni este în Italia

Olt: Minora dispărută acum 5 luni este în Italia

Radu Aurelia Carmen, minora de 16 de ani, care a dispărută chiar în prima zi de şcoală este în Italia. Tatăl care a anunțat dispariția fiicei sale după 5 luni a reușit să-i dea de urmă.

Marian Radu, bărbatul din Deveselu care, luni, 10 februarie, a anunțat poliția că fiica sa a dispărut în 15 septembrie 2019 și nu s-a mai întors la domiciliu, a reușit să ia legătura cu minora.

Carmen Aurelia Radu s-ar afla în Italia, împreună cu un băiat din Balș și cu familia acestuia. Tatăl fetei este însă îngrijorat că băiatul ar avea, de fapt, gânduri ascunse cu fiica sa.
„Fata insistă că nu vrea să vină, că se omoară, că nu știu ce. Am și eu experiență, foarte-foarte mare. Acești traficanți de femei știți cum procedează: ia o femeie, o ia de nevastă, iar după, încep: «Vezi tu, nu prea avem de mâncare. Hai să ne băgăm pe omul ăla, să ne dea și el ceva de mâncare». Și de aici se ajunge la… Așa e, sută la sută, că băiatul se trage din zona Balșului și 99,99% sunt numai cu prostituate, cu femei la stradă. Nu știu cum au trecut granița, că fata e minoră. Au trecut ca și cum – mă duc la magazin să iau două pâini“, a declarat Marian Radu.

Minora este la a doua plecare

Bărbatul a explicat că fata a mai plecat în vara trecută de acasă și că a reușit să o aducă tot cu ajutorul poliției. Când s-a întâmplat din nou, au încercat o vreme să o contacteze, după care, văzând că nu e posibil, au hotărât să aștepte ca fata să realizeze în ce fel de relație s-a băgat. În urmă cu câteva zile un prieten l-a anunțat însă pe tata că fata sa a fost văzută în Italia, iar de atunci și-au dat seama că trebuie să intervină și să o aducă acasă.
Fata este în evidențele unui liceu tehnologic din Caracal, în catalog figurând cu sute de absențe și cu situația neîncheiată în primul semestru. În plus, școala ar fi trimis părinților mai multe înștiințări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS