6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrafic blocat pe Pitești- Slatina. Dublu accident - Autospecială ISU lovită

Trafic blocat pe Pitești- Slatina. Dublu accident – Autospecială ISU lovită

-

Pompierii Stației Scornicești au intervenit în această dimineață, pe Drumul European 574, în localitatea Jitaru, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

Pe timpul executării recunoașterii la locul evenimentului, autospeciala complexă pentru intervenție și descarcerare alocată la fața locului, a fost acroșată de un autoturism, în care se aflau trei persoane.

,,În urma evenimentului o persoană, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cervical și a fost transportată la UPU Slatina de către echipajul SMURD Scornicești. În urma evenimentului nu au rezultat alte victime., transmite Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Traficul este blocat pe sensul Pitești- Slatina, pe raza localității Jitaru. Potrivit polițiștilor, cel de-al doilea accident s-a produs deoarece șoferul nu ar fi observat autospeciala de pompieri care se afșa pe prima bandă, intrând în coliziune față- spate cu aceasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS