0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Olt: Doi bărbaţi bănuiţi de furt calificat, arestaţi preventiv

Olt: Doi bărbaţi bănuiţi de furt calificat, arestaţi preventiv

-

Polițiștii olteni au depistat două persoane care încercau să pătrundă în incinta unei societăți comerciale. Acestea au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv.

Polițiștii din Slatina au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că două persoane, care au asupra lor o rangă, forțează ușa de acces a unei societăți comerciale, situată în municipiul Slatina, strada Aleea Macului.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului și au intervenit pentru a imobiliza cei doi tineri, de 19 ani, din Slatina și, respectiv de 22 de ani, din Scorniceşti. Aceștia au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat.
Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...