Acasă Eveniment Fragmente osoase și cranii găsite pe un câmp din Brâncoveni

Fragmente osoase și cranii găsite pe un câmp din Brâncoveni

-

Două persoane au anunțat autoritățile, aseară, după ce au făcut o descoperire macabră pe un câmp din localitatea Brâncoveni.

Mai multe fragmente osoase și două cranii au fost descoperite lângă satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, în zona cunoscută drept „odaia lui Soreață“, procurorii înregistrând un dosar penal pentru omor.

„În seara zilei de 19.11.2019, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, s-a înregistrat dosarul penal nr. 434/P/2019, având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multe persoane, prev. de art. 188 – art. 189 alin. 1 lit. f C.pen., determinat de faptul că, în după – amiaza acelei zile, în jurul orei 18:30, pe un teren agricol de lângă satul Mărgheni, comuna Brîncoveni, judeţul Olt, în zona cunoscută sub denumirea „ Odaia lui Soreaţă”, au fost găsite mai multe fragmente osoase şi un craniu“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma cercetărilor efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. „În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană. În continuarea anchetei s-a procedat la audierea de martori, respectiv a persoanelor care au găsit iniţial fragmentele osoase pe terenul agricol şi s-a dispus efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti.

În cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucureşti şi Institutului de Criminalistă din cadrul I.G.P.P.R Bucureşti“, a mai stransmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

Concurs anulat la Infecţioase din cauza… prea multor candidaţi

Situaţie atipică la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumologie „Victor Babeş“ din Craiova. Spitalul a anulat concursul pentru ocuparea a 17...