19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPNL și PSD se acuză reciproc în urma imaginilor cu steagul României arborat în bernă la sediul unuia dintre ele

PNL și PSD se acuză reciproc în urma imaginilor cu steagul României arborat în bernă la sediul unuia dintre ele


Mai multe imagini cu steagul României arborat în bernă, la sediul PSD Olt, postate de un membru PNL Olt, determină acuze reciproce între reprezentanții celor două formațiuni.

Candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei pentru alegerile de anul viitor, Mario de Mezzo, a postat marți, 5 noiembrie 2019, mai multe fotografii cu steagul României arborat în bernă la sediul PSD Olt, comentând că ar fi un gest mârșav al adversarilor politici ai partidului care a reușit să-și înscăuneze guvernul.

Candidatul PNL : „Filiala PSD Olt îşi bate joc de simbolurile naţionale!”

Filiala PSD Olt încalcă legea!După ce partidul lor a pierdut guvernarea, psd-iştii din Olt au coborât drapelul naţional în bernă.Este un gest mârşav, lipsit de demnitate, şi arată modul în care PSD înţelege să respecte instituţiile şi simbolurile statului, modul în care alege să-i trateze pe români.LEGE nr.75 din 16 iulie 1994Art. 2. – Drapelul României se arborează în mod permanent:b) la sediul partidelor politice, al sindicatelor, al instituţiilor de învăţământ şi cultură;Art. 6. – Drapelul României în bernă se arborează în zilele de doliu naţional, stabilite de Guvern“, a scris de Mezzo pe Facebook, intrând în conversație cu mai mulți internauți care au reacționat la postarea sa.


„De ce trebuie sa va ironizați si sa va jigniți prin aceste metode când se poate face foarte simplu, prin fapte si apoi omul care trebuie sa voteze își face treaba cum trebuie, mie mi se pare o idioțenie jignirea intre oameni si peste câți va ani se pupa in cur aceasi oameni care astăzi se cearta,Menționez ca nu sunt fan nici unui partid dor simplu cetățean care apreciază oameni care chiar fac ceva!“, îl întreabă un comentator, în vreme ce altcineva îi cere lui de Mezzo o dovadă a faptului că ceva este în neregulă cu steagul arborat, iar ca răspuns membrul PNL a postat o fotografie cu reprezentanții PSD repoziționând drapelul în suportul potrivit.

„Încă o mizerie“, reacționează PSD

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat, în schimb, că nu reprezentanții PSD ar fi pus steagul în suportul nepotrivit, ci îi bănuiește tot pe membrii PNL.  Cele două sedii sunt vecine, intrările fiind la doar câțiva pași distanță. „Probabil a fost o glumă proastă de-a lor. Au tras de el, steagul ăla era în regulă. Au tras de el, ei l-au pus așa în suport, l-am și remediat. Ei l-au și văzut primii, ar fi culmea (n.r. – să fi fost arborat în bernă de membrii PSD). Au intrat oameni de la noi în sediu și n-au văzut nimic, dar l-au văzut ei, care au și făcut pozele. Nu stătea să vadă lumea dacă steagurile sunt aliniate. Asta e campania lor! Nu e prima mizerie pe care o fac!“, a comentat Oprescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS