11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă femei, rănite într-un accident la Slatina

Două femei, rănite într-un accident la Slatina

În această dimineaţă, în jurul orelor 10.00, pe strada Libertăţii din municipiul Slatina s-a produs un accident rutier între două autoturisme, în care se aflau patru persoane.

Potrivit primeloir informaţii oferite de IPJ Olt, polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani din Dabuleni, jud. Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertatii , din municipiul Slatina, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de autovehiculul din faţă sa, condus de un bărbat de 45 de ani din comuna Curtisoara, intrand în coliziune cu acesta.

În urma impactului, două femei au necesitat îngrijiri medicale, una în vârstă de 38 de ani, din comuna Curtișoara, cu traumatism toracic și cealaltă, în vârstă de 53 de ani, tot din Curtișoara, cu traumatism lombar.

Ambele victime au fost transportate de SMURD și echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță la UPU Slatina.

Poliţiştii olteni au mai declarat că ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS