6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltO nouă zi de reconstituri în casa groazei din Caracal

O nouă zi de reconstituri în casa groazei din Caracal

Astăzi este o nouă zi de reconstituiri în casa groazei din Caracal. Gheorghe Dincă trebuie să le arate anchetatorilor pas cu pas ce a făcut cu Luiza Melencu, tânăra de 18 ani din Dioşti, Dolj.

Aceasta a dispărut pe 14 aprilie, după ce a plecat de acasă pentru a merge spre Caracal. Gheorghe Dincă susține că el a ucis-o.
Luni, individul a participat la reconstituire în cazul Alexandrei Măceșanu – cealaltă adolescentă pe care a mărturisit că a omorât-o.

De față cu zeci de localnici furioși și înconjurat de forțe de ordine, le-a arătat procurorilor cum a răpit-o. Polițiștii de la Omoruri i-au cerut inclusiv să refacă momentul în care a incendiat cadavrul.
În strigătele mulţimii, Gheorghe Dincă s-a întors în satul de unde a răpit-o pe Alexandra. De această dată – înconjurat de forţe de ordine impresionante.

O poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituire. Reconstituirea primei fapte de care este acuzat bărbatul a debutat în centrul localităţii Dobrosloveni, unde Dincă a oprit în căutarea unei victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS