12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCorpul Alexandrei Măceșanu, reconstituit de legiști în baza oaselor găsite

Corpul Alexandrei Măceșanu, reconstituit de legiști în baza oaselor găsite

Legiştii reconstituie corpul Alexandrei Măceşanu în baza oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Fiecare fragment osos va fi reconstruit şi verificat dacă este sau nu compatibil cu victima, au declarat, astăzi, surse din anchetă, scrie Mediafax.

Surse din anchetă au declarat, că se încearcă reconstituirea oaselor găsite în butoi.

Nu îi vor reconstitui întreg corpul, ci, de exemplu, dacă un fragment osos era din tibie, osul reconstituit va fi tibia. Dar dacă, însă, se constată că unul dinte fragmentele osoase găsite face parte din craniu, atunci se va reface craniul.

Familia Măceşanu a luat oricum decizia de a cere o altă expertiză în străinătate, pentru a se stabili dacă din fragmentele osoase găsite se poate reconstitui corpul Alexandrei.

O să trimitem în străinătate nu doar pentru expertiză, pentru a stabili dacă ADN-ul pe care dânşii l-au constatat este real, ci şi o expertiză care să stabilească dacă se poate reconstitui corpul Alexandrei. Există astfel de experţi pe lumea asta. NU ştiu cum de România nu are. Eu am găsit în afară, a mai afirmat unchiul Alexandrei Măceşanu.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS