22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat din Turcia, depistat cu şedere ilegală în Olt

Bărbat din Turcia, depistat cu şedere ilegală în Olt

Polițiștii de imigrări din Olt au depistat ieri un bărbat de 32 de ani, din Turcia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 400 de lei. El a fost obligat, prin decizie de returnare, să părăsească țara în 15 zile.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României.

De asemenea, invităm cetățenii străini și europeni să viziteze pagina web a Inspectoratului General pentru Imigrări, www.igi.mai.gov.ro, prin intermediul căreia au posibilitatea să se informeze (inclusiv în limba engleză sau franceză) cu privire la prevederile legale, documentele necesare pentru prelungirea dreptului de ședere temporară în România, precum și posibilitatea de a înregistra on-line cererea de prelungire a dreptului de ședere temporară sau de înregistrare a rezidenței în România, utilizând aplicația www.portaligi.mai.gov.ro .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS