8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins la volan băut şi cu permisul suspendat

Prins la volan băut şi cu permisul suspendat

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea a fost prins de poliţiştii Serviciului Rutier băut la volan şi cu permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii Serviciului Rutier au acționat, ieri, pentru siguranța participanților la traficul rutier. Astfel, în timp ce supravegheau circulația, raza orașului Piatra Olt, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lungești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Aparatul alcooltest a indicat 0,73 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,73 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, întrucât era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Reţinut pentru 24 de ore

Polițiștii au reținut conducătorul auto pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acesta fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS