Acasă Eveniment Alarmă falsă la 112

Alarmă falsă la 112

-

O persoană care nu a vrut să-şi furnizeze datele de identificare a sunat duminică la serviciul 112 spunând că ar fi fost sechestrată într-o locuință de pe raza municipiului Caracal.

Potrivit ISU Olt, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să își furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuință de pe raza municipiului Caracal.

Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliției municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de polițiști, sprijiniți de forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, care au efectuat activități de căutare a celei în cauză.

Operațiunea a durat aproximativ 12 ore, în condițiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informații care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat.

In prezent, cea în cauză se afla, pentru audieri, la sediul Poliție municipiului Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...