Acasă Eveniment Alarmă falsă la 112

Alarmă falsă la 112

-

O persoană care nu a vrut să-şi furnizeze datele de identificare a sunat duminică la serviciul 112 spunând că ar fi fost sechestrată într-o locuință de pe raza municipiului Caracal.

Potrivit ISU Olt, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să își furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuință de pe raza municipiului Caracal.

Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliției municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de polițiști, sprijiniți de forțe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, care au efectuat activități de căutare a celei în cauză.

Operațiunea a durat aproximativ 12 ore, în condițiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informații care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat.

In prezent, cea în cauză se afla, pentru audieri, la sediul Poliție municipiului Caracal.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.