Acasă Local Două persoane au fost rănite într-un accident la Coloneşti

Două persoane au fost rănite într-un accident la Coloneşti

-


Două persoane au fost rănite în această dimineaţă în urma unui accident petrecut în localitatea olteană Coloneşti.

Un bărbat de 54 de ani, din Slatina, în timp ce conducea, astăzi, un autoturism pe un drum secundar pe raza comunei Coloneşti, nu ar fi acordat prioritate unei alte maşini. Aceasta circula pe DN 65 şi era condusă de un bărbat de 78 de ani din Slatina. Cele două autoturisme au intrat în coliziune, potrivit IPJ Olt. În urma impactului, bărbatul de 78 de ani şi o femeie de 69 de ani, pasager, au nesesitat îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.