Acasă Local Poliţiştii caută o femeie plecată de acasă

Poliţiştii caută o femeie plecată de acasă

-

Polițiștii din Olt caută o femeie de 47 de ani, din comuna Traian, județul Olt, care, în noaptea de 19/20.08.2019, a plecat de la domiciliul său și nu a revenit până în prezent.

Pe 20 august, în jurul orelor 9.00, un bărbat de 46 de ani din comuna Traian, județul Olt, a sesizat că sora sa BĂDESCU STELA-CARMEN, de 47 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de 19/20 august și nu a mai revenit.
Semnalmente femeii sunt: 1,70m înălțime, constituție robustă, greutate 90-95 kg, părul tuns scurt, de culoare negru, ochii căprui, fără semne particulare.
Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de aceasta în momentul plecării Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.