24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMandatul de arestare pe numele lui Dincă, prelungit până pe 24 septembrie

Mandatul de arestare pe numele lui Dincă, prelungit până pe 24 septembrie

Mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dincă a fost prelungit, astăzi, până pe 24 septembrie. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Olt. Judecătorul a dispus prelungirea mandatului de arestare pentru perioada 26 august – 24 septembrie 2019, decizie care nu a fost contestată de inculpat.
Dincă a fost reprezentat la Tribunalul Olt de cel de-al cincilea avocat din oficiu de care beneficiază. Cristina Nicoleta Firică, din Caracal, apărătorul din oficiu, i-a înlocuit în ordine, pe patru colegi din cadrul Baroului Dolj, București și Olt.

Altă plângere pe numele lui Dincă

Între timp, pe numele lui Gheorghe Dincă s-a înregistrat, marți, 13 august 2019, o plângere depusă de o femeie de 49 ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt. Femeia, care are probleme de sănătate, ar fi fost bătută și violată în locuința acestuia, în primăvara acestui an, după ce Dincă a adus-o de la domiciliul acesteia cu propunerea de a-i lucra în grădină. Femeia a făcut, marți-seara, mai multe declarații, povestind cu amănunte calvarul îndurat în casa presupusului criminal și motivul pentru care nu a depus la acel moment plângere. Femeia spune că s-a temut pentru viața ei, dar și pentru viața copiilor ei, fiind amenințată de bărbat că inclusiv familia ei va avea de suferit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS