8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltColegii şi prietenii Alexandrei vor să se facă dreptate

Colegii şi prietenii Alexandrei vor să se facă dreptate

Colegii şi prietenii Alexandrei au protestat paşnic în această seară în faţa sediului Poliţiei din Caracal. Adolescenţii au purtat tricouri albe pe care era inscripionat mesajul „Alexandra – Erou”. Ei au purtat pancarte pe care se putea citi: „Alo 112, sunt Alexandra şi vreau să trăiesc”.

Colegii şi prietenii Alexandrei au protestat paşnicvor să se facă dreptate
Colegii şi prietenii Alexandrei au protestat paşnic

Tinerii îşi doresc să trăiască într-o ţară în care astfel de fapte să nu se mai întâmple. Îşi doresc ca instituţiile statului să-şi facă datoria. ” Nu avem nevoie de regretele lor. Noi ne-am pierdut o prietenă. Oricare dintre noi puteam să fim în locului ei. Alexandra ar fi putut fi salvată, dacă nu bâjbâiau atât. Dacă ar fi intrat în casa monstrului, imediat după primirea apelului”, a spus una dintre prietenele Alexandrei.

Colegii şi prietenii Alexandrei au protestat paşnic
Colegii şi prietenii Alexandrei au protestat paşnic

Alexandra Măceşanu avea doar 15 ani şi planurile multe de viitor. Toate iau fost spulberate de un monstru cu chip de om, Gheorghe Dincă. Colegii şi prietenii Alexandrei vor să se facă dreptate. ” Nu ne încălzeşte cu nimic că îl destituie pe unul sau pe altul. Ei sunt plătiţi de părinţii noştri să vegheze la siguranţa noastră”, a spus un alt coleg al adolescentei ucise. Adolescenţii au aprins cvnadele şi au depus flori în memoria Alexandrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS