Acasă Local Olt Scafandrii olteni vor interveni pe litoral

Scafandrii olteni vor interveni pe litoral

-

Scafandrii olteni vor interveni pe litoral, începând de astăzi, timp de două săptămâni pe litoralul românesc.

Cei cinci scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt sunt: Barcan Viorel-Sandu, Mitrache Marius-Dumitru, Costea Marius Adinel, Pică Gabriel și Călin Ionuț Tiberius. Ei vor desfășura misiuni de patrulare cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor şi vor acționa pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec.

În perioada în care nu se vor afla în posturile amplasate pe plajele din Eforie Nord și Mangalia, scafandrii olteni se vor pregăti alături de instructorii din cadrul ISU „Dobrogea” al județului Constanța. Ei vor desfășura misiuni de scufundare în Marea Neagră.
Misiunile de căutare-salvare în mediul acvatic, pe timpul detașării scafandrilor olteni pe litoral, vor fi asigurate de echipele de scafandri din județe limitrofe.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...