10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePaul Stănescu îi taie elanul Vioricăi Dăncilă: Nu are calități de președinte. Singura cu șanse la prezidențiale e Firea

Paul Stănescu îi taie elanul Vioricăi Dăncilă: Nu are calități de președinte. Singura cu șanse la prezidențiale e Firea

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu consideră că niciunul dintre social-democrații testați in sondajul partidului nu e bun. „Singura cu șanse e primarul Capitalei, doamna Firea”, a declarat vineri Stănescu. Declarația liderului PSD apare în contextul în care candidații testați în sondaje de partid nu au șanse să ajungă în turul doi la prezidențiale iar Viorica Dăncilă a anunțat public că este dispusă să candideze dacă partidul i-o cere. 

„Nu are calități (n.r.-Viorica Dăncilă). Nu, nu cred în această variantă. Niciunul dintre cei anunțați nu cred că e bun. Singura care ar avea șanse e doamna primar de la București, doamna Firea”, a declarat, vineri, Paul Stănescu citat de agenția Mediafax. 

De aceeași părere este și liderul PSD Slatina, Emil Moț care, în urmă cu două zile a scris pe pagina sa de Facebook, că nu mai e timp pentru „experimente și încercări”, ci trebuie maximizată „cea mai bună variantă”, Gabriela Firea.

Firea nu s-ar da înapoi

Totodată, Gabriela Firea a declarat că nu exclude să se înscrie în cursa pentru Cotroceni, susținând că va face „toate clarificările” săptămâna viitoare. „Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a declarat Firea într-o intervenție la Antena 3. La insistenţa realizatoarei care i-a spus că în alte ocazii a negat că va candida, primarul Capitalei a răspuns: „Voi face aceste clarificări săptămâna viitoare. Îmi voi asuma acele decizii pe care le voi lua”. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS