21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltO femeie a fost rănită după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

O femeie a fost rănită după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

O femeie a fost rănită, în această dimineață, la Piatra Olt, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

În această dimineață, în jurul orei 6:00, polițiști olteni au fost sesizați despre faptul că pe raza orașului Piatra Olt s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt s-au deplasat la fața locului și au stabilit  că un tânăr, de 27 de ani, din comuna Fălcoiu, în timp ce conducea un autoturism,  pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus de mers. Apoi a acroșat un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul lateral.

Din accident a rezultat rănirea unei pasagere din autovehicul, o femeie  de 46 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările, fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandări pentru șoferi

Poliția recomandă conducătorilor auto să nu conducă dacă se simt obosiţi.  Oboseala la volan este extrem de periculoasă! Este suficientă o fracţiune de secundă pentru a aţipi şi, implicit, pentru a pierde controlului vehiculului. De aceea, la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) trebuie întreruptă deplasarea până la refacerea totală a capacităţilor psiho – motorii necesare conducerii în siguranţă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS