Acasă Eveniment 9 percheziţii la contrabandişti de ţigări

9 percheziţii la contrabandişti de ţigări

-

Polițiștii de investigare a criminalității economice, împreună cu cei de combatere a criminalității organizate Olt, au efectuat, în această după-amiază, 9 percheziții. Aproximativ 685.000 de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Percheziţiile au fost făcute la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, de pe raza județului Olt,într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 685.000 de țigarete, în vederea continuării cercetărilor.
4 persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...