Trei persoane, reprezentanţi ai secţiilor de votare din judeţ ajunşi cu documentele la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), au fost transportaţi la spital şi alţi cinci au fost asistaţi medical în ambulanţe după ce suferit lipotimii şi crize de hipertensiune pe fondul epuizării fizice, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Olt, Alin Dinu.

„Echipajele de ambulanţă au avut luni, până la ora 14,00, opt solicitări de a interveni pentru a acorda asistenţă medicală unor persoane aflate la BEJ Olt, la sediul Prefecturii. Este vorba de reprezentanţi ai secţiilor de votare, care pe fondul epuizării fizice au suferit crize hipertensive şi lipotimii. Cinci persoane au fost asistate la faţa locului şi trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a spus Alin Dinu, citat de Agerpres.

Un echipaj de ambulanţă este prezent în zona Prefecturii Olt pentru a acorda asistenţă medicală, în condiţiile în care peste 100 de persoane din secţiile de votare aşteaptă încă depunerea documentelor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.