6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltAccident la doi pași de UPU Slatina: un polițist și un bărbat care își ducea copilul la Urgențe implicați

Accident la doi pași de UPU Slatina: un polițist și un bărbat care își ducea copilul la Urgențe implicați

Un bărbat de 28 ani care se grăbea, miercuri-seara, 22 mai 2019, în jurul orei 23.00, să ajungă la Urgențe cu fiul său, care avea febră mare, a acroșat un autoturism condus de un polițist, chiar la intrarea în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Tatăl grăbit circula pe banda a doua și ar fi virat, au spus martorii, brusc dreapta, acroșând autoturismul care circula pe prima bandă și care era condus de un polițist în vârstă de 23 ani, din Movileni.
În urma impactului, polițistul a acuzat dureri în zona capului și a fost condus la UPU, nerămânând internat. S-a speriat foarte tare și soția bărbatului de 28 ani, care se afla pe bancheta din spate a mașinii, împreună cu copilul febril. „N-aveam viteză, nu se pune problema, ce viteză poți să ai pe strada asta?! N-a văzut? A intrat în noi, din fericire nu avem nimic. Băiatul era în scaun, cu centura pusă“, a povestit femeia imediat după impact. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit, însă, că lucrurile au stat cu totul altfel, anume că șoferul care a virat dreapta nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de sens și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar pe prima bandă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS