Bărbat arestat pentru agresiune, la Slatina

Autori


Un bărbat în vârstă de 41 ani a fost arestat, astăzi, pentru 30 de zile, fiind acuzat că în cursul lunii martie a agresat un alt bărbat, în vârstă de 47 ani, tot din Slatina.

„În urma audierilor şi administrării de probe, poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reţinut pentru 24 de ore bărbatul respectiv“, a transmis IPJ Olt, în cursul zilei de miercuri, 15 mai 2019, bărbatul fiind arestat pentru 30 de zile.


Bărbatul agresat l-ar fi găzduit, preț de câteva ore, pe agresor în locuința sa din cartierul Steaua, deși abia se cunoscuseră, la un bar din apropiere. La un moment dat, între gazdă și oaspete a izbucnit un scandal, bărbatul de 41 ani fiind bătut crunt de cel venit în vizită. Victima a avut nevoie de zeci de zile de spitalizare. Bărbatul agresat nu a putut indica identitatea victimei, ceea ce a îngreunat cercetările.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 mai 2019

Mehedinţi: Bărbat cercetat de polițiști pentru furt calificat

Polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, au identificat un bărbat de 39 ani, din mun. Drobeta Turnu Severin, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă la data de 5 mai, ...

Sumarul ediției de miercuri, 22 mai 2019

Top