23.9 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Local Olt Bărbat arestat pentru agresiune, la Slatina

Bărbat arestat pentru agresiune, la Slatina

-

Un bărbat în vârstă de 41 ani a fost arestat, astăzi, pentru 30 de zile, fiind acuzat că în cursul lunii martie a agresat un alt bărbat, în vârstă de 47 ani, tot din Slatina.
„În urma audierilor şi administrării de probe, poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reţinut pentru 24 de ore bărbatul respectiv“, a transmis IPJ Olt, în cursul zilei de miercuri, 15 mai 2019, bărbatul fiind arestat pentru 30 de zile.
Bărbatul agresat l-ar fi găzduit, preț de câteva ore, pe agresor în locuința sa din cartierul Steaua, deși abia se cunoscuseră, la un bar din apropiere. La un moment dat, între gazdă și oaspete a izbucnit un scandal, bărbatul de 41 ani fiind bătut crunt de cel venit în vizită. Victima a avut nevoie de zeci de zile de spitalizare. Bărbatul agresat nu a putut indica identitatea victimei, ceea ce a îngreunat cercetările.

ȘTIRI VIDEO GdS

Derbi spectaculos în Sala „Ion Constantinescu“, dar încheiat nedecis

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a încheiat la egalitate, scor 35-35, partida susţinută duminică, în Sala „Ion Constantinescu“, în compania...