Acasă Local Olt Olt: Şase bărbați bănuiți de șantaj, furt, violare de domiciliu și lovire...

Olt: Şase bărbați bănuiți de șantaj, furt, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, reţinuţi de poliţie

-

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecători Corabia, au organizat, luni, 6 mai, un flagrant, în urma căruia au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 63 de ani, fiind surprinși în timp ce primeau o sumă de bani, în schimbul restituirii unor documente.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 3 mai, aceștia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din orașul Corabia, judeţul Olt, cu această ocazie lovind un bărbat, de 33 de ani. Proprietarul locuinței a sesizat și lipsa unor bani și a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au reținut cei șase bărbați, care au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare domiciliu, furt, şantaj şi lovirea sau alte violențe.

În cursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS