Acasă Local Olt (GALERIE FOTO) Olt: prinşi cu carne de miel şi de vacă fără...

(GALERIE FOTO) Olt: prinşi cu carne de miel şi de vacă fără documente

-

Lucrătorii de poliție din cadrul IPJ OLT – SICE cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Politie Rutieră, au efectuat, azi noapte, o acțiune pe raza judeţului, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite in domeniul comercializării cărnii și produselor din carne. Cu această ocazie, au fost depistați doi bărbati, în vârsta de 25 ani, respectiv 42 ani, din comuna Seaca judeţul Olt, în timp ce transportau cu două autoturisme cantităţile de 620 kg carcasa de bovine şi 330 kg carne miel, fără a deține documente de provenienţă, cu scopul de a fi comercializate pe raza municipiului Bucuresti.
Cei doi au fost sancţionaţi contravențional cu amenzi în valoare de 10.000 de lei, iar cantitatea de aproximativ 950 kg carne a fost confiscată și predată unei unități specializată în vederea neutralizării.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.