6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Focuri de armă pentru a opri o căruţă în care se aflau trei hoţi

Olt: Focuri de armă pentru a opri o căruţă în care se aflau trei hoţi

Luni seara, o femeie din comuna Grădinari, judeţul Olt, a sesizat faptul că a surprins trei persoane, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuință.
Un vecin al acesteia ar fi încercat să le împiedice să săvârșească fapta, moment în care acestea ar fi devenit agresive, aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi părăsit locuința cu o căruţă. Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului și au plecat în urmărirea acestora. Întrucât aceștia nu s-au supus somației de a opri, polițiștii au executat focuri de armă în plan vertical și asupra anvelopelor atelajului. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale.
Au fost identificați și conduși la sediul postului de poliție doi bărbați, de 24 și 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. Totodată, a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, polițiștii desfășurând activități în vederea depistării acesteia. În prezent, polițiștii audiază cei doi bărbați, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS