17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltAproape 150 elevi vin la Slatina, la Olimpiada Națională de Mecanică

Aproape 150 elevi vin la Slatina, la Olimpiada Națională de Mecanică

Slatina va găzdui, în perioada 22-26 aprilie 2019, faza națională a Olimpiadei de Mecanică, tot aici desfășurându-se și Concursul Național de Mecanică rezervat elevilor de la școlile profesionale.
Toate liceele tehnologice din Slatina sunt implicate în organizarea Olimpiadei Naționale a cărei deschidere oficială va avea loc luni, 22 aprilie 2019, în sala de festivități a Colegiului Național „Ion Minulescu“ din Slatina. Aproximativ 150 de elevi, din toate județele țării, însoțiți de profesorii coordonatori, vor ajunge la Slatina în cursul zilei de luni. De marți vor începe probele, care se susțin la Liceul Tehnologic Metalurgic din Slatina. Miercuri este ziua rezervată eventualelor contestații, organizatorii pregătindu-le participanților și un circuit recreativ, iar joi va avea loc proba practică. Din cei aproape 150 de elevi, peste 40 vor concura în cadrul competiţie naționale dedicate elevilor din școlile profesionale, profil „Mecanic auto“.
La Olimpiada Națională de Mecanică participă elevi din clasele a XI-a și a XII-a, în marea lor majoritate băieți, la cele două competiții școlare fiind înscrise doar 11 fete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS