Acasă Local Olt Olt: Doi bărbaţi, prinşi la volan cu o alcoolemie foarte mare 

Olt: Doi bărbaţi, prinşi la volan cu o alcoolemie foarte mare 

-

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost prezenți pe arterele din municipiu, pentru siguranța participanților la traficul rutier.

Astfel, ieri noapte, aceștia au depistat în trafic un bărbat, de 51, din municipiul Slatina, conducând un autoturism, pe strada Zambilelor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație 0,94 mg/l, alcool pur în aerul expirat

La câteva ore, pe strada Arinului, polițiștii au depistat un alt conducător auto, care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a prezentat o concentrație de 0,86 mg/l, alcool pur în aerul expirat În cele două cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, 16 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești au depistat în trafic, pe raza comunei Bârza, un minor, de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără să deţină permis de conducere şi cu plăcuţele de înregistrare false.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.