23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Olt După un scandal în Drăgănești-Olt, un tânăr a fost reținut pentru tentativă...

După un scandal în Drăgănești-Olt, un tânăr a fost reținut pentru tentativă de omor

-

Un bărbat în vârstă de 35 ani a fost reținut, aseară, în urma unui pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Constantin Cosmin Enache a fost implicat într-un scandal petrecut cu o seară înainte. Acesta a avut un conflict spontan cu alți doi bărbați alături de care consuma băuturi alcoolice într-un bar din localitate. La un moment dat spiritele s-au încins, iar bărbatul de 35 ani a ieșit din bar, întorcându-se la scurt timp cu un cuțit și încercând să-l rănească pe unul dintre bărbați în zona gâtului, acesta s-a apărat, însă nu a putut scăpa și de o altă tăietură. Victima a ajuns la spital.
„În seara zilei de 15 aprilie, pe fondul consumului de alcool a apărut un conflict spontan între Floricel Ţăndărică, de 51 de ani, Săvulescu Iulian, de 60 de ani, şi Constantin Cosmin Enache, în barul cunoscut sub denumirea „Pişta”, din sat Comani, oraş Drăgăneşti Olt. Enache a părăsit localul şi a revenit în scurt timp cu un cuţit cu care a intenţionat să îi secţioneze gâtul persoanei vătămate Săvulescu Iulian, însă nu a reuşit deoarece acesta s-a ferit, după care cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o pe persoana vătămată Ţăndărică Floricel în zona paraombilicală dreapta, în timp ce se aflau în faţa acelui bar, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa“, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Ţăndărică Floricel a prezentat o leziune traumatică care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale.
Agresorul va fi propus, astăzi, spre arestare.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.