Acasă Local Olt Olt: Trei persoane, printre care şi un poliţist, rănite într-un accident rutier

Olt: Trei persoane, printre care şi un poliţist, rănite într-un accident rutier

-

Un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism din direcția Pitești către Slatina, pe DN 65, în afara localităţii Priseaca, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism și cu o platforma, care se aflau în afara părții carosabile.

Platforma era staționată în vederea ridicării acelui autoturism, implicat anterior într-o tamponare.

În urma evenimentului, trei persoane au fost accidentate, printre care și un polițist, care era prezent în locul respectiv în vederea stabilirii împrejurărilor producerii unui alt eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.