9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Accident cu patru victime în zona Jitaru

Olt: Accident cu patru victime în zona Jitaru

Un accident rutier a avut loc, azi noapte, pe DN 65, în zona localităţii oltene Jitaru, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism din direcția Pitești către Slatina, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul București.

Fiind testati cu aparatul alcooltest, a reieșit faptul că cei doi conducători auto nu se aflau sub influența alcoolului.

Pompierii SMURD Scornicești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit  pentru acordarea de îngriji medicale celor patru persoane aflate în cele două maşini.

La sosirea echipajelor, cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente.  Echipajul SMURD Scornicești a preluat șoferul de 46 de ani conștient, cu dureri toracice și traumatism la membrul inferior stâng, asistat medical la fața locului și transportat la UPU Slatina.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Olt a preluat celelalte trei persoane implicate în accident, asistate medical la fața locului, acestea refuzând transportul la spital.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS