Un accident în urma căruia trei persoane au ajuns la spital s-a petrecut sâmbătă după-amiază in județul Olt, pe DN 65, în afara localității Colonesti. Din primele verificări, se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, respectiv carosabil umed.

Astfel, un conducător auto, în vârstă de 40 de ani, din judetul Dolj, deplasandu-se din direcția Pitești către Slatina, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat, de 47 de ani, din judetul Dâmbovița.
Cei doi șoferi și un pasager, care nu au fost raniti grav, au fost transportați la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, aceștia nefiind sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliția recomanda conducatorilor auto să adapteze viteza la condițiilor meteo și de drum.

Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.