Acasă Local Olt Olt: Arest preventiv pentru un bărbat care și-a bătut concubina o noapte...

Olt: Arest preventiv pentru un bărbat care și-a bătut concubina o noapte întreagă

-

Un bărbat din localitatea olteană Mărunței a fost arestat, duminică, 7 aprilie 2019, procurrii acuzându-l de tentativă de omor asupra concubinei sale.

Bărbatul, în vârstă de 51 ani, a bătut-o pe femeie, care are 50 ani, o noapte întreagă, cu pumnii, picioarele, genunchii, dar și cu o coadă de mătură și cu un vătrai, de seara până dimineața. Fapta s-a petrecut în noaptea de 30/31 martie 2019, însă de-ania în 5 aprilie femeia l-a reclamat pe concubin la poliție, iar de aici dosarul a ajuns la procurori, care în 6 aprilie 2019 au dispus reținerea suspectului.
„În fapt, s-a reţinut că inculpatul B.N.D. începând cu seara zilei de 30.03.2019 şi până în dimineaţa zilei de 31.03.2019, cu intenţie indirectă de a o omorî, i-a aplicat persoanei vătămate B.C., în vârstă de 50 de ani, concubina sa, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip foraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în comunicat menționându-se de asemenea că „persoana vătămată B.C. a prezentat multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului, necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. Medicul legist a mai stabilit că leziunile de la nivelul antebraţului stâng pot fi considerate leziuni de autoapărare“.
Bărbatul, recidivist, care cu ani în urmă a mai avut de ispășit o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru fapte cu violență comise în Italia, a fost arestat preventiv duminică, 7 aprilie 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.