11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Arest preventiv pentru un bărbat care și-a bătut concubina o noapte întreagă

Olt: Arest preventiv pentru un bărbat care și-a bătut concubina o noapte întreagă

Un bărbat din localitatea olteană Mărunței a fost arestat, duminică, 7 aprilie 2019, procurrii acuzându-l de tentativă de omor asupra concubinei sale.

Bărbatul, în vârstă de 51 ani, a bătut-o pe femeie, care are 50 ani, o noapte întreagă, cu pumnii, picioarele, genunchii, dar și cu o coadă de mătură și cu un vătrai, de seara până dimineața. Fapta s-a petrecut în noaptea de 30/31 martie 2019, însă de-ania în 5 aprilie femeia l-a reclamat pe concubin la poliție, iar de aici dosarul a ajuns la procurori, care în 6 aprilie 2019 au dispus reținerea suspectului.
„În fapt, s-a reţinut că inculpatul B.N.D. începând cu seara zilei de 30.03.2019 şi până în dimineaţa zilei de 31.03.2019, cu intenţie indirectă de a o omorî, i-a aplicat persoanei vătămate B.C., în vârstă de 50 de ani, concubina sa, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip foraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului“, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în comunicat menționându-se de asemenea că „persoana vătămată B.C. a prezentat multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului, necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale. Medicul legist a mai stabilit că leziunile de la nivelul antebraţului stâng pot fi considerate leziuni de autoapărare“.
Bărbatul, recidivist, care cu ani în urmă a mai avut de ispășit o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru fapte cu violență comise în Italia, a fost arestat preventiv duminică, 7 aprilie 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS