Acasă Local Olt Bătaie în parcarea Lidl din Balș

Bătaie în parcarea Lidl din Balș

-

Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în parcarea unui supermarket din Balș, în urma unui conflict izbucnit spontan.
 https://www.youtube.com/watch?v=QY53N8Rvj4A
Cinci dintre cei implicați în încăierare au fost deja identificați de polițiștii care au deschis dosar penal, după ce au fost sesizat prin 112 că în parcarea unui magazind din orașul Balș ( Lidl) mai multe persoane s-au luat la bătaie. Bărbații s-au bătut cu lopeți, cu bâte, cu ce le-a venit la îndemână, în urma încăierării doi dintre ei ajungând la spital, mai întâi la Balș, ulterior fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale suplimentare.
Polițiștii au descoperit, pe lângă lopeți, bâte și săbii decorative, și un pistol cu bile asupra unuia dintre bărbați, care, însă, nu ar fi fost folosit, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, bărbatul fiind însă cercetat pentru purtarea sau folosirea de obiecte periculoase. Polițiștii urmează să-i identifice, pe baza imaginilor video suprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, pe toți cei implicați.
https://www.youtube.com/watch?v=QY53N8Rvj4A
 
Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.