Acasă Local Olt UPDATE - (VIDEO) Olt: Percheziții la cămătari

UPDATE – (VIDEO) Olt: Percheziții la cămătari

-

UPDATE: Anchetatorii au început audierile în cazul de cămătărie, șantaj, proxenetism, lipsire de libertate, amenințare și constituire a unui grup infracțional organizat în care. În această dimineaţă s-au făcut 30 de percheziții în județul Olt. Acțiunea, în care au fost angrenate forțe din Poliție,SCCO, Jandarmerie, din mai multe județe, s-a derulat în localitățile Caracal, Tia-Mare, Drăghiceni, Fărcașele, Redea, Traian, de unde au fost aduse la audieri peste 70 de persoane, bănuiți și martori.

Din primele informații, rețeaua infracțională opera din 2014, cămătarii împrumutând diverse sume cu dobânzi foarte mari, de până la 100% pe lună, în cazul nerambursării banilor apelându-se la amenințări și violențe. Aceeași rețea plasa fete pentru prostituție în Germania.

Polițiștii SCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins miercuri-dimineață la peste 30 de adrese din zona Caracal, într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat specializat în acțiuni de cămătărie. Acțiunea este în desfășurare, mai multe persoane urmând să fie aduse la audieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Fostul primar din Calafat transmite mesaje din închisoare

Condamnat la aproape cinci ani de închisoare cu executare, Mircea Guță, fost primar al municipiului Calafat, a transmis, în ultima vreme, mai multe mesaje din penitenciar.

Infecţiile urinare se agravează iarna

Sezonul rece este perioada în care majoritatea afecţiunilor se acutizează. Dintre acestea, locul al doilea ca frecvenţă în topul infecţiilor din organism...