Acasă Local Olt Olt: Tânăr suspectat că și-a bătut crunt bunica și l-a ucis pe...

Olt: Tânăr suspectat că și-a bătut crunt bunica și l-a ucis pe concubinul acesteia, reținut la 5 luni de la comiterea faptei

-

Un bărbatul de 33 ani, din Valea Mare, care i-ar fi bătut, în noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2018, pe bunica sa și pe bărbatul cu care aceasta își împărțea viața de foarte mulți ani, a fost reţinut de poliţie. Acesta a făcut parte din cercul de suspecți încă de la începutul anchetei, însă anchetatorii nu au avut suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare.
Bărbatul i-ar fi „vizitat“ în miez de noapte pe cei doi, la Brebeni, unde aceștia locuiau, cu scopul de a le cere bani, la final plecând, de altfel, cu un portmoneu în care se afla suma de 600 lei. Pentru că nu a obținut suma dorită, bărbatul i-a bătut pe bătrâni crunt, bărbatul decedând, la aproximativ două săptămâni de la internarea în spital.
„În completarea cercetărilor ce se efectuează în dosarul penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în luna noiembrie 2018, având ca obiect infracţiunile de tentativă de omor calificat, omor calificat şi tâlhărie calificată, comise în noaptea de 02 spre 03.11.2018, pe raza comunei Brebeni, sat Brebeni, judeţul Olt, învederăm că, în după – amiaza acestei zile, s-a dispus reţinerea unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Olt, având în vedere că probele administrate, până în prezent, au condus la conlcuzia că acesta este autorul faptelor. Precizăm că, persoana reţinută a fost inclusă, încă de la început, în cercul de suspecţi şi este nepotul, pe linie maternă, a uneia dintre persoanele vătămate“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, într-un comunicat de presă.
Bărbatul le-a aplicat, după cum au mai menționat procurorii în comunicat, mai multe lovituri în zona capului. Bărbatul agresat a murit la spital, după aproximativ două săptămâni de la internare, bunica suspectului având nevoie, la rândul său, de aproximativ 40-45 zile de îngrijiri medicale.
Bărbatul va fi prezentat, miercuri, 3 aprilie, în fața judecătorului, cu propunere de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.