14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: După ce a condus băut şi a provocat un accident soldat cu doi răniţi, un tânăr a fost reţinut

Olt: După ce a condus băut şi a provocat un accident soldat cu doi răniţi, un tânăr a fost reţinut

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri din Corabia au reținut, ieri, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Rusănești, care ar fi provocat un accident rutier, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.Tânărul, a condus, pe 30 martie, un autoturism pe DJ 642, în comuna Rusănești, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar.
În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, de 21 și respectiv, 49 de ani, din comuna Tia Mare.
Testând conducătorii auto cu aparatul etilotest, în cazul tânărului din comuna Rusănești a rezultat o concentrație de 0,78 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.
Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că acesta nu posedă permis de conducere.
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS