6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Un bărbat care și-ar fi agresat sexual nepoata în vârstă de 9 ani și-a pus capăt zilelor

Olt: Un bărbat care și-ar fi agresat sexual nepoata în vârstă de 9 ani și-a pus capăt zilelor

Un bărbat din comuna olteană Ștefan cel Mare și-a pus capăt zilelor la mijlocul acestei săptămâni, după ce, în săptămâna precedentă, polițiștii au început cercetările într-un dosar de agresiune sexuală.

Bărbatul în vârstă de 34 ani era bănuit că și-a agresat sexual nepoata de 9 ani pe care mama o lăsa în grija lui atunci când pleca la muncă. Fata stătea în compania unchiului său împreună cu fratele ei, în vârstă de 7 ani, iar într-o zi băiatul ar fi primit un telefon să se joace, în timp ce unchiul a ademenit-o pe fată într-o altă cameră, unde a intenționat să întrețină relații sexuale cu copila. Actul sexual nu s-a consumat din cauza problemelor de erecție ale bărbatului, fata, care i-a povestit mamei sale experiența, fiind ulterior supusă unui examen medico-legal care a confirmat că actul sexual nu s-a produs.
Cercetările au continuat, însă, pentru infracțiunea de agresiune sexuală, bărbatul urmând să fie supus testului poligraf. Nu s-a mai întâmplat însă, în 26 martie 2019 bărbatul decizând să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se în locuința sa.
Reprezentanții IPJ Olt au confirmat că există un dosar de cercetare pentru agresiune sexuală, dar și că a survenit decesul persoanei bănuite de agresiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS